Zo voorkom jij autoschade

Je zag dat paaltje helemaal over het hoofd en nu zit er een dikke deuk in je auto? Of zat je even niet op te letten en ben je op de auto voor je geknald? Autoschade is nooit leuk en dit wil je dan ook altijd proberen te voorkomen. Het klinkt cliché, maar een goede voorbereiding is daadwerkelijk het halve werk. Wij hebben speciaal voor jou drie tips verzameld die je kunnen helpen bij het voorkomen van autoschade. Dit scheelt je een ritje naar de garage.

Denk om je snelheid

Het lijkt misschien logisch, maar toch rijden we met z’n allen vaak te hard op autowegen. Als we haast hebben, maar ook als we geen haast hebben, trappen we het gaspedaal vol in. Je bent zo sneller op plaats van bestemming, maar het is ook erg gevaarlijk. Wat nu als je opeens moet remmen? Er kunnen ook steentjes op de weg liggen die bij een te hoge snelheid op je ruit kunnen spatten. Je rijdt niet alleen veiliger als je je netjes aan de snelheid houdt, maar je voorkomt er ook autoschade mee.

Raak niet afgeleid

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; gebruik je mobiel niet achter het stuur. We pakken toch nog vaak onze mobiel erbij terwijl we aan het rijden zijn. Snel dat ene appje even lezen of nog snel een berichtje versturen. Het is niet verstandig om met andere dingen bezig te zijn in de auto. Het zorgt er namelijk voor dat je afgeleid wordt en minder goed op de weg gaat letten. Dit zorgt op zijn beurt weer voor ongelukken. Leg je mobiel aan de kant als je de auto instapt of zet hem helemaal uit, zo kun je ook niet afgeleid worden.

Toch autoschade?

Net even niet goed opgelet en heb je nu autoschade? Schade aan je auto wil je natuurlijk zo snel mogelijk laten herstellen. Bij Autoschade Hoogstra wordt je auto snel en goed gerepareerd. Je levert hem af en binnen de kortste keren ziet jouw auto er weer als nieuw uit. Autoschade herstellen moet wel goed gebeuren, je laat je auto namelijk niet zomaar ergens achter. Hoogstra heeft meer dan 50 jaar ervaring in het herstel van autoschade. Je kunt er niet alleen terecht met je auto, ook met je caravan of camper ben je hier aan het juiste adres.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.