Welke vloer past bij jouw woonstijl?

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Of ga je verhuizen en moet je nog een vloer uitkiezen? Het is belangrijk dat de vloer in je woning bij jouw woonstijl past. Of je nou houdt van een stoer of een romantisch interieur, er is altijd wel een vloer die voldoet aan jouw wensen. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende vloeren. Ga je voor een klassieke houten vloer? Of wordt het toch die strakke gietvloer?

Industrieel interieur

Houd jij van robuust en stoer? Dan past de industriƫle woonstijl waarschijnlijk goed bij jou. Bij deze stijl hoort dan ook een stoere vloer. Ga bijvoorbeeld voor een vloer van beton of een vloer met betonlook, maar ook een gietvloer past hier perfect bij. Gietvloeren zijn te verkrijgen in verschillende stijlen. Zo kun je kiezen voor een strakke grijze vloer, maar je kunt er ook een motief in verwerken. Een betaalbare gietvloer vind je bij Gietvloerprijzen.nl. Je hebt de keuze uit verschillende gietvloeren vanaf 24 euro per vierkante meter.

Landelijke stijl

Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door de natuurlijke en lichte materialen. Hout past dan ook perfect bij deze stijl. Als basis van dit interieur is een lichte houten vloer erg geschikt, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor laminaat of PVC. De prints van deze vloeren zijn tegenwoordig bijna niet te onderscheiden met echt hout en zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. De houten vloer kun je vervolgens goed combineren met andere materialen zoals katoen en bamboe.

Modern en strak

Als je van een strak en ruimtelijk interieur houdt, dan past de moderne woonstijl bij jou. Er worden veel strakke lijnen toegepast en wit is een belangrijke kleur in dit interieur. Het is dan ook belangrijk dat je een neutrale vloer plaatst in de woning. Laminaat vloeren passen goed bij een modern interieur. Deze zijn namelijk tijdloos en kun je overal mee combineren. Ook de gietvloer past in dit plaatje. Als je een beetje met de trends mee wilt gaan, dan is de visgraatvloer wellicht iets voor jou. Deze wordt tegenwoordig vaak gelegd in moderne woningen en straalt gelijk sfeer uit.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.