Op zoek naar LED tl verlichting?

LED tl verlichting kun je voor van alles en nog wat nodig hebben. Zo wordt tl verlichting vooral gebruikt in het bedrijfsleven. Kantoor- en fabriekspanden worden meestal verlicht met tl verlichting, omdat deze veel en helder licht geven. Maar ook voor thuis kan tl verlichting erg handig zijn, bijvoorbeeld in de garage of een werkkamer. Waar je ook LED tl verlichting voor nodig hebt, je kunt deze altijd bestellen bij Lightexpert.nl.

LED is zuinig en duurzaam

Het is erg belangrijk om je oude tl verlichting te vervangen door LED tl verlichting. LED verlichting is namelijk veel zuiniger dan de oude tl verlichting en het heeft een veel langere levensduur. Dit zorgt ervoor dat je uiteindelijk kunt gaan besparen op je energiekosten. Ook voor bedrijven is dit erg aantrekkelijk, omdat deze meestal veel aan energiekosten betalen. Daarnaast voldoet LED tl verlichting aan de strenge milieueisen van tegenwoordig, aangezien ze geen zwarte metalen bevatten en geen Uv-straling uitstralen.

LED tl armatuur of buis

Wanneer je op zoek bent naar LED tl verlichting, heb je de keuze uit een complete LED tl armatuur of LED tl buizen. LED tl armaturen kun je gelijk op het lichtnet aansluiten. Daarnaast kun je ook een losse tl lamp kopen, zoals een LED tl buis. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om je oude tl buis te vervangen. Er zijn twee soorten LED tl buizen, namelijk de T8 en de T5 tl lamp. Dit cijfer staat voor de diameter van de buis. Alle LED tl buizen zijn verkrijgbaar in verschillende wattages en kleuren. Ook is het handig om te letten op de IP codering van de tl buis. Deze zeggen iets over het gebruik van de tl buis. IP20 is bijvoorbeeld alleen geschikt om binnen te gebruiken. IP65 is stof- en waterdicht. Deze LED tl buis is bijvoorbeeld erg geschikt voor een werkplaats.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.