LED hanglampen voor in de woonkamer

Hanglampen zijn helemaal terug van weggeweest. De vintage hanglampen zijn een echte trendsetter geworden. Vooral sinds de industriële look teruggekeerd is naar de woonkamers stapt iedereen over op hanglampen. Je kan niet alleen gewone hanglampen online kopen, maar ook speciale LED hanglampen. Deze lampen hebben de retro stijl die je zoekt, maar met de zuinigheid van LED verlichting. Er zijn verschillende hanglampen die je prima in de woonkamer kan hangen als sfeermaker.

Kies voor een grote LED hanglamp in de woonkamer

Je hebt voor de woonkamer niet meerdere grote hanglampen nodig. Kies één eyecatcher uit en geniet hiervan in de woonkamer. Met een grote LED lamp heb je er meteen één die direct opvalt als je binnenkomt. Ondanks dat je het niet verwacht kan de lamp een echte sfeerbepaler zijn in huis. Er zijn verschillende LED lampen waar je uit kan kiezen. Wij adviseren om voor één grote hanglamp te gaan. De rest van de woning kan je stylen met spotjes of LED sfeerverlichting.

LED hanglamp met filament lamp

Bij de industriële look hoort natuurlijk de LED filament lamp. Sinds een paar jaar is de filament lamp zo ontwikkelt dat deze verkrijgbaar is als LED. Een LED filament lamp ziet er super retro uit en past prachtig in een mooie grote hanglamp. Vooral als je een industriële vintage hanglamp aanschaft is een filament lamp prachtig om erin te draaien. Je creëert met één lamp direct de echte retrolook. Combineer deze LED lamp met zo’n grote metalen hanglamp die je als echte eyecatcher in de woonkamer kan hangen. Je bepaalt meteen de stijl van de woonkamer door voor deze LED hanglampen te kiezen.

LED lampen gebruiken veel minder energie als alle andere lampen. zo gebruikt een LED lamp bijna 90% minder energie dan een halogeenspot of gloeilamp en minder dan 60% energie dan een Tl-buis en spaarlamp. Een gigantisch verschil waardoor er dan ook een fors bedrag op uw jaarlijkse kosten bespaard kunnen worden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.