Havep, altijd op maat gemaakt voor uw klus

Havep is een Nederlands merk dat verder gaat dan zomaar kwalitatieve werkkleding. Havep werkkleding betekent uitstraling, comfort en veiligheid. Bovendien is Havep werkkleding verkrijgbaar in gepersonaliseerde varianten die op maat gesneden zijn voor elke werksituatie. Want werk is dan soms wel topsport, met Havep bedrijfskleding wordt het een leuke uitdaging zonder belemmeringen.

 

Havep

Havep werkjas

Een Havep werkjas kan voorkomen als stofjas, maar ook als bodywarmer, softshell jas of parka. Met een Havep werkjas is het in elk geval geen straf om aan de slag te gaan, de Havep werkjas bescherm tegen diverse weertypen en zit comfortabel. Dat geldt eigenlijk voor alle producten van Havep, de werkkleding van Havep is altijd aangepast aan de wensen van de gebruiker. Er is Havep werkkleding voor iedereen te vinden.

Havep bedrijfskleding

De Havep bedrijfskleding beschermt en zorgt voor veiligheid. Havep stelt dat de risico’s die men soms loopt tijdens het werk tot een minimum worden beperkt met de Havep bedrijfskleding doordat deze op maat is gemaakt voor de juiste werksituatie. Havep bedrijfskleding maakt de werkdag comfortabeler doordat veiligheid geen issue meer is. Voor alle Havep werkkleding gaat dit op, veiligheid is belangrijk. Met Havep werkkleding is dat geen punt van zorg meer.

Havep doorwerkjas

De Havep doorwerkjas maakt dat het werk altijd goed uitgevoerd kan worden. Een Havep doorwerkjas zit prettig, belemmert niet in bewegingen en houdt het lichaam goed op temperatuur. Bovendien zorgt de Havep doorwerkjas dat er ook in kou, wind of regen goed gewerkt kan worden. De Havep doorwerkjas kan bovendien op maat gemaakt worden, zodat er voor iedereen een geschikte variant te vinden is.

Bedrijfskleding Havep

Bedrijfskleding van Havep gaat om meer dan veiligheid en comfort. Bedrijfskleding van Havep is uniek, stijlvol en zorgt dat uw medewerkers goed voor de dag kunnen komen. De werkkleding van Havep is erop gericht om de werkdag zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Werkkleding van Havep maakt dat werk niet belemmerd wordt door te grote jassen, te weinig opbergruimte of een afgekoeld lichaam. Havep werkkleding is er juist op gericht de werkdag zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.