De mooiste trappen binnen jouw interieur

Trappen gaan niet eeuwig mee. Als je de trap jaren intensief gebruikt is het materiaal op een gegeven moment toe aan vervanging. Je kunt de trap opnieuw bekleden, maar na een tijdje wordt het toch echt tijd voor een nieuwe trap. Er is echter veel keuze wat trappen betrekt. De keuze aan materialen is enorm en ook de stijl van de trap kun je helemaal zelf bepalen. Om je wat inspiratie te geven, hebben we enkele mooie trappen voor je op een rij gezet.

Je eigen stijl, voor een lage prijs

Een zeer populair materiaal voor trappen in een woning is vurenhout. Dit komt omdat vurenhout een relatief voordelig materiaal is. Bouwbedrijven bestellen vaak seriematige vurenhouten trappen, hierdoor kunnen de kosten laag blijven. Een ander voordeel van een vurenhouten trap is dat deze houtsoort erg makkelijk te bewerken is. Je kunt de trap hierdoor makkelijk verven en bekleden. De trap is dus helemaal aan te passen aan je eigen smaak, en dat voor een lage prijs.

Helemaal uniek

Heb je liever geen trap die seriematig wordt opgeleverd en heb je extra geld over voor je trap? Maak dan een echte ‘eye-catcher’ van je trap. Wanneer je kiest voor een design trap, krijg je een unieke trap waarbij mensen zeker even stil zullen staan. Een design trap bestaat vaak uit meerdere materialen. Bijvoorbeeld een combinatie tussen hout en glas. Of een houten trap met een leuning met betonlook. Doordat er veel verschillende materialen gebruikt worden kun je de trap helemaal op je eigen wensen aanpassen.

Donkere kleuren en veel details

Wil je graag dat jouw trap echte luxe uitstraalt? Kies dan voor een klassieke trap. Klassieke trappen zijn zeker niet alleen mooi in klassieke interieurs, ze zijn ook prima aan te passen op een modern interieur. De trap is namelijk volledig aan te passen aan je eigen stijl, maar de trap kenmerkt zich door het kwalitatief goede materiaal en donkere kleuren. Een klassieke trap wordt vaak nog mooier gemaakt door verschillende extra’s toe te voegen. Bijvoorbeeld met licht in de treden of met details op de leuning.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.