Met voorzethorren blijft ongedierte buiten

Wilt u graag uw ramen openzetten? Dan wilt u insecten en ander ongedierte natuurlijk buitenhouden. Hierbij bieden voorzethorren een ideale oplossing. Deze kunt u voor uw raam of deur zetten, zodat ongedierte niet meer naar binnen vliegt.

Wat is een voorzethor?

Een voorzethor bestaat uit gaas en een sterk, aluminium frame. Het gaat zorgt ervoor dat insecten buiten blijven, als u het raam open heeft staan. Sommige horren zijn gemaakt van fijne mazen, welke stuifmeel tegenhouden. Deze zijn zeer geschikt voor mensen met allergieën en hooikoorts.

Voor vrijwel ieder raam

Voorzethorren zijn geschikt voor vrijwel ieder raam. De hor beschikt over een handig klemsysteem. Hiermee kunt u de voorzethor met clips op het kozijn klikken. Deze clips zijn de scharnieren van de hor. Bovendien kunt u de hor goed onderhouden. Deze kunt u eenvoudig uit het raam halen en schoonspoelen. Slaapt u graag met het raam open? Ook dan zijn voorzethorren de ideale oplossing. Uw nachtrust wordt dan niet meer verstoord door een rondvliegende mug. Met een voorzethor houdt u dit ongedierte voortaan buiten en kunt u weer ongestoord van uw nachtrust genieten.

Online voorzethorren kopen

Bent u op zoek naar voorzethorren? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen in een webshop. U heeft dan de keuze uit horren in verschillende kleuren en profielen. U kunt dan ook een voorzethor kiezen, die aansluit op uw interieur. Als u een voorzethor bestelt, dan wordt deze altijd op maat geleverd. U bent er dan ook zeker van dat deze in uw raam past en u er lang van kunt genieten.

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.