De gietvloer: de vloer die overal mooi is

Het kiezen van een nieuwe vloer kan een hoop keuzestress geven. Er zijn enorm veel mogelijkheden en elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarnaast heb je vaak niet in het hele huis dezelfde vloer, maar de verschillende vloeren moeten natuurlijk wel met elkaar matchen. Zie je het niet zitten om voor elke kamer een andere soort vloer uit te kiezen? Kies dan voor een gietvloer. Dit soort vloer heeft veel voordelen en de vloer staat mooi in elke kamer.

Passend in elk interieur

Een vloer is vaak sfeerbepalend voor een kamer. Het is daarom belangrijk dat de vloer goed bij je interieur past. Bij een gietvloer is dit geen enkel probleem. De kleur en het design van de vloer zijn namelijk helemaal naar je eigen wens aan te passen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een betonlook gietvloer, maar een gietvloer in een opvallende of juist neutrale kleur is ook mogelijk. Zo kun je dus in elke kamer een andere sfeer creëren, terwijl je dezelfde soort vloer gebruikt.

In elke kamer een gietvloer

Een gietvloer is enorm veelzijdig. Je kunt de gietvloer in de woonkamer en eetkamer leggen, maar ook de keuken is enorm geschikt voor een gietvloer. Je zou de vloer zelfs in de badkamer kunnen leggen, de vloer is namelijk compleet waterdicht. Daarnaast heeft de vloer geen naden, hierdoor ontstaan er minder schimmels en is het schoonmaken enorm makkelijk. Tenslotte kan er een anti-sliplaag in de vloer worden aangebracht, er is dus weinig kans dat je uitglijdt in de badkamer.

Eenvoudig onderhoud

Het onderhouden van een gietvloer is niet alleen in de badkamer erg makkelijk. Ook in de rest van het huis is het genoeg om regelmatig te stofzuigen en te dweilen om de vloer schoon te houden. Door het gladde oppervlak wordt vuil namelijk makkelijk opgenomen. Ook heb je geen last van kieren en naden, er zijn dus geen nare randjes waar lastig bij kunt. Daarnaast kun je de vloer langer mooi houden door viltjes onder meubels te plakken en door niet met vieze schoenen over de vloer te lopen. Hiermee voorkom je krasjes.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.